Toimitusehdot


1. Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

 Simgo.fi-verkkokaupan ylläpitäjä on Simgo Oy Ab, laskuttajana Simgo Oy Ab , y-tunnus 2796621-9.

2. Palvelun käyttäjä

 Simgo.fi-verkkokaupan ylläpitäjä on Simgo Oy Ab, laskuttajana Simgo Oy Ab , y-tunnus 2796621-9.

3. Maksut ja hinnat

 Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: lasku.

4. Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

 4.1 Muiden kuin tiedostotuotteiden toimitus

Toimituskulu on 8,00 ja 74,00 euron välillä (alv 0%). Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka normaalisti on 2-5 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika voi olla 2-4 viikkoa. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia laitteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa erissä.

Toimitamme tuotelähetyksiä vain Suomeen.

4.1.1 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

5. Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen myynti@simgo.fi.

 

6. Takuu ja virhevastuu

6.1 Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita. 

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu tietokoneohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä tuotteita, aineistoa tai Palvelua.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

 

7. Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.